Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASAHI Tokyo Hunters
Normal Tactiek Friendlies
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morishima bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASAHI - Tokyo Hunters 1:0

11e minuut.
Nakano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okada met de inworp. Matsuoka is nu in balbezit. Matsuoka passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matsuoka met een sublieme pass. Motoyama is nu in balbezit. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka schiet op doel. Suwazono werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Furukawa speelt de bal door. Kaburaki met een sublieme pass. Morioka rent richting de bal. Morioka schiet op doel. Nakano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASAHI - Tokyo Hunters 2:0

24e minuut.
Nakano geeft de bal voor. Matsuoka kopt de bal weg. Ujiie is nu in balbezit. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi passt de bal met de wreef. Motoyasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyasu schiet op doel. Tamahome probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASAHI - Tokyo Hunters 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASAHI 41%, Tokyo Hunters 59%.
ASAHI - Tokyo Hunters 2:1

49e minuut.
Furukawa is nu in balbezit. Matsuoka onderschept slim de pass. Matsuoka passt de bal in één keer door. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tamahome speelt de bal door. Klungelig pakt Kaburaki de bal. Okada is nu in balbezit. Tasuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasuki draait met de bal, schiet en ... Tamahome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Furukawa met een snelle inworp. Klungelig pakt Fujisaki de bal. Fujisaki geeft de bal voor. Jo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASAHI 38%, Tokyo Hunters 62%.
ASAHI - Tokyo Hunters 2:1