Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc arges 23 Osaka Stars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Oyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama onderschept slim de pass. Uchiyama speelt de bal door. Akita bereikt de bal nog maar net als eerste. Akita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fukagawa met de inworp. Inoha probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Takakuwa. Takakuwa krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Takakuwa geeft de bal voor. Daar is Funakoshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akita is nu in balbezit. Akita draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Funakoshi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc arges 23 - Osaka Stars 0:1

20e minuut.
Jung-Hwan is nu in balbezit. Takakuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Jung-Hwan is nu in balbezit. Takakuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Takakuwa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jung-Hwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung-Hwan passt de bal met de wreef. Ishiju is nu in balbezit. Isozaki verovert de bal door een tackle van achteren. Isozaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc arges 23 - Osaka Stars 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Isozaki de bal. Hosogai is nu in balbezit. Met opzet legt Nikai zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nikai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nikai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Chano geeft de bal voor. Tabuchi kopt de bal weg. Sugai heeft problemen om de bal te vangen. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fukagawa geeft de bal voor. Inworp. Ozawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Han-Jae onderschept slim de pass. Han-Jae geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tabuchi de bal. Isozaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Isozaki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc arges 23 61%, Osaka Stars 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc arges 23 - Osaka Stars 1:1

47e minuut.
Oyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama passt de bal met de wreef. Akita bereikt de bal nog maar net als eerste. Akita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc arges 23 52%, Osaka Stars 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc arges 23 - Osaka Stars 1:1