Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chiba Gin Kirigirisu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Chano is nu in balbezit. Hirai is nu in balbezit. Chano onderschept slim de pass. Miki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Miyahara verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohtouge met een snelle inworp. Kidera is nu in balbezit. Kidera geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
chiba - Gin Kirigirisu 0:1

20e minuut.
Nishimura onderschept slim de pass. Hirai rent richting de bal. Hirai geeft de bal voor. Kidera kopt de bal weg. Miyahara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kidera speelt de bal door. Sugai bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara is nu in balbezit. Sugai onderschept slim de pass. Sugai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiba 46%, Gin Kirigirisu 54%.
chiba - Gin Kirigirisu 0:1

54e minuut.
Kimura geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nishimura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miki is nu in balbezit. Miki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ohkubo rent richting de bal. Ohkubo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kimura de bal. Chano bereikt de bal nog maar net als eerste. Chano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chiba - Gin Kirigirisu 1:1

60e minuut.
Kakimoto passt de bal in één keer door. Miki is nu in balbezit. Miki speelt de bal door. Chano rent richting de bal. Chano haalt uit met een fantastische trap. Sakurai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chano is nu in balbezit. Kimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chano onderschept slim de pass. Chano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Tadokoro rent richting de bal. Tadokoro geeft de bal voor. Ohtouge bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ohtouge geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Tadokoro geeft de bal voor. Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera onderschept slim de pass. Kidera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
chiba - Gin Kirigirisu 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chiba 37%, Gin Kirigirisu 63%.
chiba - Gin Kirigirisu 1:2