Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokyo Hunters chiba
Friendlies Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Furukawa speelt de bal door. Takeda met een sublieme pass. Chano is nu in balbezit. Chano schiet op doel. Suwazono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokyo Hunters - chiba 0:1

35e minuut.
Furukawa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nishimura met een snelle inworp. Klungelig pakt Miki de bal. Miki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yasuda probeert naar een medespeler te passen. Miki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miki passt de bal met de wreef. Chano is nu in balbezit. Chano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ujiie controleert de bal met de borst. Furukawa geeft een hoge lob. Koroki is nu in balbezit. Motoyasu verovert de bal door een tackle van achteren. Motoyasu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Hunters 54%, chiba 46%.
Tokyo Hunters - chiba 0:1

49e minuut.
Furuhashi geeft een lange en hoge pass. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa probeert naar een medespeler te passen. Motoyasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyasu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tokyo Hunters - chiba 1:1

59e minuut.
Kakimoto onderschept slim de pass. Kakimoto met een sublieme pass. Chano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miki bereikt de bal nog maar net als eerste. Miki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fujisaki probeert naar een medespeler te passen. Motoyasu is nu in balbezit. Motoyasu passt de bal zonder na te denken. Tasuki rent richting de bal. Tasuki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Ujiie de bal. Kakimoto is nu in balbezit. Ujiie onderschept slim de pass. Ujiie geeft een lange en hoge pass. Tasuki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokyo Hunters 52%, chiba 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tokyo Hunters - chiba 1:1