Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:41
  • Competitiewedstrijd: 1. Deild.01
  • Stadion: Úlfar Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3099
Úlfar REYNWALD FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Sigurðsson passt de bal in één keer door. Einarsson rent richting de bal. Einarsson passt de bal in één keer door. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh schiet op doel. Sigurpállsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Aðalbergsson de bal. Edvínsson rent richting de bal. Aðalbergsson onderschept slim de pass. Aðalbergsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gunnleifsson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Einarsson geeft de bal voor. Brynleifsson geeft een lange en hoge pass. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ... Viggósson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ingibergsson is nu in balbezit. Brynjason rent richting de bal. Ingibergsson onderschept slim de pass. Ingibergsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kristmannsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - REYNWALD FC 0:1

44e minuut.
Edvínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson speelt de bal door. Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Hoàng Khánh schiet op doel. Sigurpállsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Úlfar - REYNWALD FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Úlfar 45%, REYNWALD FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Úlfar - REYNWALD FC 1:1

46e minuut.
Mayor komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Sigurðsson speelt de bal door. Aðalbergsson is nu in balbezit. Aðalbergsson passt de bal in één keer door. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hoàng Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khánh met een sublieme pass. Aðalbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbergsson schiet op doel. Sigurpállsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - REYNWALD FC 2:1

61e minuut.
Kristmannsson geeft een hoge lob. Valdimarsson is nu in balbezit. Valdimarsson passt de bal in één keer door. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khánh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Sigurpállsson met een harde bal richting middenveld. Ingibergsson kopt de bal weg. Nikulásson is nu in balbezit. Nikulásson draait met de bal, schiet en ... Mayor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ólafsson rent richting de bal. Ólafsson geeft de bal voor. Hoàng Khánh is nu in balbezit. Hoàng Khánh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aðalbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Aðalbergsson met een sublieme pass. Hoàng Khánh rent richting de bal. Hoàng Khánh schiet op doel. Sigurpállsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Úlfar - REYNWALD FC 3:1

86e minuut.
Traustason passt de bal zonder na te denken. Ingibergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Þórvaldsson. Ingibergsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Kormáksson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Úlfar 57%, REYNWALD FC 43%.
Úlfar - REYNWALD FC 3:1