Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fdgfd Hlýðnir Firðir
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gunnarsson is nu in balbezit. Gunnarsson geeft de bal voor. Hálfdánsson heeft problemen om de bal te vangen. Hjörleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gunnarsson met een snelle inworp. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson geeft een lange en hoge pass. Hjörleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Hjörleifsson draait met de bal, schiet en ... Jónatansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson onderschept slim de pass. Gunnarsson met een sublieme pass. Hjörleifsson is nu in balbezit. Hjörleifsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fdgfd - Hlýðnir Firðir 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fdgfd 42%, Hlýðnir Firðir 58%.
fdgfd - Hlýðnir Firðir 1:0

48e minuut.
Hjörleifsson passt de bal in één keer door. Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason geeft de bal voor. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Svansson is nu in balbezit. Svansson geeft een lange en hoge pass. Hermundsson heeft problemen om de bal te vangen. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Atlason met een snelle inworp. Ingimagnsson rent richting de bal. Ingimagnsson passt de bal met de wreef. Ingvason is nu in balbezit. Ingvason passt de bal zonder na te denken. Jónatansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Hálfdánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hálfdánsson passt de bal in één keer door. Gylfason heeft problemen om de bal te vangen. Hjörleifsson is nu in balbezit. Hjörleifsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Svansson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Magnason met de inworp. Ragnarsson is nu in balbezit. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fdgfd 34%, Hlýðnir Firðir 66%.
fdgfd - Hlýðnir Firðir 1:0