Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ui,ljkj;jkl; Ísafjörður F.C.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ólafsson onderschept slim de pass. Ólafsson passt de bal met de wreef. Guðbergson rent richting de bal. Yngvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Yngvarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vignirsson met een sublieme pass. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson onderschept slim de pass. Helgason is nu in balbezit. Helgason schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Klungelig pakt Baldvinsson de bal. Vignirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignirsson met een sublieme pass. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólafsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ui,ljkj;jkl; - Ísafjörður F.C. 1:0

45e minuut.
Kristinsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Þorfinnsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ui,ljkj;jkl; 44%, Ísafjörður F.C. 56%.
ui,ljkj;jkl; - Ísafjörður F.C. 1:0

49e minuut.
Þorleifsson is nu in balbezit. Eysteinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eysteinnsson met een sublieme pass. Yngvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngvarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Aðalsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Vignirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignirsson passt de bal in één keer door. Daar is Ólafsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ólafsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson geeft een lange en hoge pass. Þorfinnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yngvarsson is nu in balbezit. Yngvarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ui,ljkj;jkl; - Ísafjörður F.C. 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Ólafsson de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eysteinnsson. Ólafsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Þorleifsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herjólfsson is nu in balbezit. Herjólfsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jansson geeft een hoge lob. Inworp. Herjólfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Herjólfsson passt de bal zonder na te denken. Fjölnisson is nu in balbezit. Vignirsson onderschept slim de pass. Vignirsson draait met de bal, schiet en ... Aðalgeirsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ui,ljkj;jkl; - Ísafjörður F.C. 2:1

74e minuut.
Helgason speelt de bal door. Herjólfsson rent richting de bal. Herjólfsson geeft een lange en hoge pass. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólafsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Ólafsson de bal. Fjölnisson rent richting de bal. Ólafsson onderschept slim de pass. Ólafsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ui,ljkj;jkl; - Ísafjörður F.C. 3:1

82e minuut.
Þorfinnsson is nu in balbezit. Eysteinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eysteinnsson passt de bal in één keer door. Yngvarsson is nu in balbezit. Yngvarsson draait met de bal, schiet en ... Erlendsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Eysteinnsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Helgason de bal. Yngvarsson rent richting de bal. Yngvarsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jósefsson de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ui,ljkj;jkl; 45%, Ísafjörður F.C. 55%.
ui,ljkj;jkl; - Ísafjörður F.C. 3:1