Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IB Fiskar fannyfioroir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ámundarson probeert naar een medespeler te passen. Guðnason is nu in balbezit. Guðnason speelt de bal door. Ómarsson rent richting de bal. Ómarsson draait met de bal, schiet en ... Þorfinnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Olgeirsson trapt de bal weg. Hallbjörnsson controleert de bal met de borst. Heiðarsson rent richting de bal. Hallbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hallbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Óskarsson probeert naar een medespeler te passen. Ámundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ámundarson passt de bal zonder na te denken. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Fiskar 49%, fannyfioroir 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IB Fiskar - fannyfioroir 0:0

54e minuut.
Símonsson met de inworp. Davíðsson rent richting de bal. Davíðsson passt de bal met de wreef. Hallbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallbjörnsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - fannyfioroir 1:0

72e minuut.
Óskarsson met een snelle inworp. Heiðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallbjörnsson is nu in balbezit. Heiðarsson onderschept slim de pass. Heiðarsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Guðnason geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Marelsson de bal. Davíðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davíðsson schiet op doel. Þorfinnsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - fannyfioroir 2:0

79e minuut.
Veigarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Veigarsson geeft een lange en hoge pass. Ketilsson probeert de bal aan de voet te houden. Arnþórsson is nu in balbezit. Arnþórsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - fannyfioroir 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Fiskar 52%, fannyfioroir 48%.
IB Fiskar - fannyfioroir 2:1