Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dugandi Æðarfuglar Andrézieux
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Hannesson verovert de bal door een tackle van achteren. Eiríksson rent richting de bal. Eiríksson passt de bal met de wreef. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hólmarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sturlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiríksson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sturlaugsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Sturlaugsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sturlaugsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Veigarsson is nu in balbezit. Guðbrandsson rent richting de bal. Guðbrandsson passt de bal met de wreef. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Æðarfuglar - Andrézieux 0:1

42e minuut.
Ingibergsson speelt de bal door. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rögnvaldsson onderschept slim de pass. Ingibergsson is nu in balbezit. Ingibergsson haalt uit met een fantastische trap. Bragason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Æðarfuglar - Andrézieux 0:2

43e minuut.
Sturlaugsson is nu in balbezit. Sturlaugsson passt de bal met de wreef. Veigarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dugandi Æðarfuglar 58%, Andrézieux 42%.
Dugandi Æðarfuglar - Andrézieux 0:2

49e minuut.
Sturlaugsson probeert naar een medespeler te passen. Stefánsson rent richting de bal. Stefánsson passt de bal in één keer door. Róbertsson rent richting de bal. Róbertsson draait met de bal, schiet en ... Sturlaugsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Ingibergsson speelt de bal door. Þráinnsson rent richting de bal. Tumason bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson onderschept slim de pass. Þráinnsson schiet op doel. Bragason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veigarsson is nu in balbezit. Þráinnsson onderschept slim de pass. Þráinnsson schiet op doel. Bragason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Æðarfuglar - Andrézieux 0:3

55e minuut.
Klungelig pakt Þráinnsson de bal. Ingibergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson is nu in balbezit. Ingibergsson is nu in balbezit. Ingibergsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dugandi Æðarfuglar - Andrézieux 0:4

56e minuut.
Róbertsson onderschept slim de pass. Róbertsson probeert naar een medespeler te passen. Stefánsson is nu in balbezit. Þráinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Birkisson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Níelsson komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jóason kopt de bal weg. Hannesson probeert de bal aan de voet te houden. Róbertsson is nu in balbezit. Róbertsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dugandi Æðarfuglar 53%, Andrézieux 47%.
Dugandi Æðarfuglar - Andrézieux 0:4