Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ui,ljkj;jkl; Hlýðnir Firðir
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Njarðarson verovert de bal door een tackle van achteren. Njarðarson speelt de bal door. Daar is Hermundsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason onderschept slim de pass. Helgason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Þorleifsson probeert naar een medespeler te passen. Hermundsson is nu in balbezit. Helgason verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason schiet op doel. Jónatansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ui,ljkj;jkl; - Hlýðnir Firðir 1:0

25e minuut.
Guðbergson is nu in balbezit. Hermundsson rent richting de bal. Helgason maakt een afschuwelijke overtreding. Helgason krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ui,ljkj;jkl; 40%, Hlýðnir Firðir 60%.
ui,ljkj;jkl; - Hlýðnir Firðir 1:0

52e minuut.
Njarðarson rent richting de bal. Njarðarson passt de bal zonder na te denken. Þorleifsson speelt de bal door. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólafsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ui,ljkj;jkl; - Hlýðnir Firðir 2:0

69e minuut.
Njarðarson speelt de bal door. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson speelt de bal door. Leósson rent richting de bal. Leósson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Þorleifsson rent richting de bal. Njarðarson onderschept slim de pass. Njarðarson probeert naar een medespeler te passen. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólafsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Ragnarsson de bal onder controle te krijgen. Þorleifsson rent richting de bal. Þorleifsson passt de bal zonder na te denken. Ólafsson rent richting de bal. Ólafsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ui,ljkj;jkl; 42%, Hlýðnir Firðir 58%.
ui,ljkj;jkl; - Hlýðnir Firðir 2:0