Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fdgfd Ísafjörður F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Baldvinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson onderschept slim de pass. Gunnarsson passt de bal zonder na te denken. Hjörleifsson rent richting de bal. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Jansson de bal. Jansson onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gunnarsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baldvinsson heeft problemen om de bal te vangen. Aðalgeirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Baldvinsson is nu in balbezit. Ingimagnsson onderschept slim de pass. Ingimagnsson geeft de bal voor. Hjörleifsson rent richting de bal. Hjörleifsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ástvaldsson is nu in balbezit. Ástvaldsson draait met de bal, schiet en ... Yngvarsson is nu in balbezit. Yngvarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Svansson passt de bal in één keer door. Inworp. Brandsson met een snelle inworp. Heiðarsson probeert de bal met de borst te controleren. Heiðarsson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fdgfd 42%, Ísafjörður F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fdgfd - Ísafjörður F.C. 0:0

53e minuut.
Fjölnisson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingimagnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson draait met de bal, schiet en ... Aðalgeirsson bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jansson is nu in balbezit. Hjörleifsson is nu in balbezit. Brandsson rent richting de bal. Hjörleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Hjörleifsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap. Daar is Jansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjörleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörleifsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Aðalsteinnsson rent richting de bal. Aðalsteinnsson met een sublieme pass. Yngvarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eysteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eysteinnsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Brandsson rent richting de bal. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson passt de bal zonder na te denken. Hjörleifsson rent richting de bal. Hjörleifsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ingvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Eysteinnsson onderschept slim de pass. Eysteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yngvarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yngvarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fdgfd 40%, Ísafjörður F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fdgfd - Ísafjörður F.C. 0:0