Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IB Fiskar Andrézieux
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ingibergsson met een sublieme pass. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelsson is nu in balbezit. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson schiet op doel. Olgeirsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Símonsson heeft problemen om de bal te vangen. Þráinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Símonsson onderschept slim de pass. Þráinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ingibergsson geeft een lange en hoge pass. Guðbrandsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Símonsson de bal onder controle te krijgen. Þráinnsson is nu in balbezit. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olgeirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Vigfússon geeft een hoge lob. Eiríksson kopt de bal weg. Klungelig pakt Pálmason de bal. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ingibergsson is nu in balbezit. Svansson verovert de bal door een tackle van achteren. Svansson speelt de bal door. Ómarsson rent richting de bal. Ómarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - Andrézieux 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Fiskar 61%, Andrézieux 39%.
IB Fiskar - Andrézieux 1:0

58e minuut.
Eiríksson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ingibergsson de bal. Egilsson is nu in balbezit. Ingibergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingibergsson schiet op doel. Olgeirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hallbjörnsson met een sublieme pass. Hannesson rent richting de bal. Ómarsson onderschept slim de pass. Ómarsson haalt uit met een fantastische trap. Sturlaugsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - Andrézieux 2:0

82e minuut.
Marelsson geeft de bal voor. Ómarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannesson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hannesson krijgt een gele kaart. Ómarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hallbjörnsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sturlaugsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sturlaugsson met een sublieme pass. Vigfússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Þráinnsson onderschept slim de pass. Þráinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Fiskar 51%, Andrézieux 49%.
IB Fiskar - Andrézieux 2:0