Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hlýðnir Firðir Ísafjörður F.C.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Gylfason speelt de bal door. Hálfdánsson rent richting de bal. Heiðarsson begaat een overtreding. Hálfdánsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Gylfason geeft een hoge lob. Inworp. Heiðarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eysteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eysteinnsson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Heiðarsson rent richting de bal. Gylfason rent richting de bal. Gylfason passt de bal in één keer door. Yngvarsson rent richting de bal. Yngvarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hlýðnir Firðir - Ísafjörður F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlýðnir Firðir 45%, Ísafjörður F.C. 55%.
Hlýðnir Firðir - Ísafjörður F.C. 0:1

52e minuut.
Auðunnson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ástvaldsson met de inworp. Eysteinnsson rent richting de bal. Eysteinnsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Gylfason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yngvarsson is nu in balbezit. Eysteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Yngvarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yngvarsson haalt uit met een fantastische trap. Jónatansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hálfdánsson verovert de bal door een tackle van achteren. Njarðarson is nu in balbezit. Brandsson probeert naar een medespeler te passen. Yngvarsson rent richting de bal. Yngvarsson draait met de bal, schiet en ... Jónatansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Brandsson probeert naar een medespeler te passen. Eysteinnsson rent richting de bal. Eysteinnsson passt de bal zonder na te denken. Yngvarsson is nu in balbezit. Yngvarsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gylfason geeft de bal voor. Brandsson kopt de bal weg. Njarðarson rent richting de bal. Yngvarsson onderschept slim de pass. Yngvarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Yngvarsson rent richting de bal. Yngvarsson schiet op doel. Klungelig pakt Auðunnson de bal. Yngvarsson rent richting de bal. Yngvarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hlýðnir Firðir - Ísafjörður F.C. 0:2

89e minuut.
Inworp. Magnason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fjölnisson rent richting de bal. Ragnarsson onderschept slim de pass. Ragnarsson schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlýðnir Firðir 67%, Ísafjörður F.C. 33%.
Hlýðnir Firðir - Ísafjörður F.C. 0:2