Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IB Fiskar Hlýðnir Firðir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Ómarsson is nu in balbezit. Hallbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ómarsson is nu in balbezit. Hallbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallbjörnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - Hlýðnir Firðir 1:0

14e minuut.
Svansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ragnarsson met een sublieme pass. Leósson is nu in balbezit. Leósson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hálfdánsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallbjörnsson onderschept slim de pass. Hallbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Gylfason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vigfússon trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magnason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ragnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Guðnason probeert naar een medespeler te passen. Ómarsson rent richting de bal. Níelsson is nu in balbezit. Ómarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ómarsson draait met de bal, schiet en ... Jónatansson bokst de bal weg. Gylfason probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - Hlýðnir Firðir 2:0

41e minuut.
Svansson is nu in balbezit. Svansson met een sublieme pass. Guðnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðnason geeft de bal voor. Auðunnson probeert de bal aan de voet te houden. Jónatansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ómarsson rent richting de bal. Ómarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Fiskar 49%, Hlýðnir Firðir 51%.
IB Fiskar - Hlýðnir Firðir 2:0

58e minuut.
Njarðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Njarðarson passt de bal met de wreef. Ragnarsson speelt de bal door. Leósson rent richting de bal. Leósson haalt uit met een fantastische trap. Olgeirsson bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Ragnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Njarðarson is nu in balbezit. Met opzet legt Svansson zijn tegenspeler op de grond. Svansson krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Hálfdánsson geeft de bal voor. Inworp. Marelsson met een snelle inworp. Davíðsson heeft problemen om de bal te vangen. Davíðsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hermundsson rent richting de bal. Hallbjörnsson rent richting de bal. Hallbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Ómarsson rent richting de bal. Ómarsson schiet op doel. Jónatansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Fiskar 50%, Hlýðnir Firðir 50%.
IB Fiskar - Hlýðnir Firðir 2:0