Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dugandi Æðarfuglar fdgfd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Rafnsson onderschept slim de pass. Gunnarsson onderschept slim de pass. Hjörleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson is nu in balbezit. Gunnarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Hjörleifsson is nu in balbezit. Örnólfsson onderschept slim de pass. Örnólfsson passt de bal in één keer door. Sturlaugsson is nu in balbezit. Sturlaugsson schiet op doel. Ámundarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Stefánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gunnarsson. Stefánsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Stefánsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bjartmarsson rent richting de bal. Róbertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Róbertsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Svansson rent richting de bal. Svansson geeft een hoge lob. Rafnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sturlaugsson rent richting de bal. Sturlaugsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Gunnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gunnarsson met een sublieme pass. Sturlaugsson met een sublieme pass. Róbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Róbertsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Stefánsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunnarsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefánsson. Stefánsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dugandi Æðarfuglar 53%, fdgfd 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dugandi Æðarfuglar - fdgfd 0:0

54e minuut.
Veigarsson met een sublieme pass. Bergþórsson is nu in balbezit. Þorsteinnsson geeft de bal voor. Hólmarsson is nu in balbezit. Hólmarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Veigarsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ingimagnsson met een snelle inworp. Gunnarsson is nu in balbezit. Gunnarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hólmarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rögnvaldsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dugandi Æðarfuglar 47%, fdgfd 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dugandi Æðarfuglar - fdgfd 0:0