Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andrézieux Ísafjörður F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Heiðarsson rent richting de bal. Guðfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eysteinnsson begaat een overtreding. Eysteinnsson krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Þórólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórólfsson draait met de bal, schiet en ... Águstsson heeft problemen om de bal te vangen. Ingibergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jóason trapt de bal weg van het doel. Guðmarsson kopt de bal weg. Þórólfsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Heiðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiðarsson geeft de bal voor. Eiríksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eysteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eysteinnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sturlaugsson trapt de bal weg. Ingibergsson kopt de bal weg. Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórólfsson schiet op doel. De bal raakt de paal. Aðalgeirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrézieux 55%, Ísafjörður F.C. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andrézieux - Ísafjörður F.C. 0:0

47e minuut.
Hannesson is nu in balbezit. Hannesson geeft de bal voor. Daar is Jansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórólfsson onderschept slim de pass. Þórólfsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Þórólfsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Andrézieux - Ísafjörður F.C. 1:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guðbrandsson met een snelle inworp. Ingibergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson geeft de bal voor. Þórólfsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Eiríksson kopt de bal weg. Brandsson rent richting de bal. Brandsson probeert naar een medespeler te passen. Þórólfsson rent richting de bal. Þórólfsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aðalgeirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andrézieux 49%, Ísafjörður F.C. 51%.
Andrézieux - Ísafjörður F.C. 1:0