Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IB Fiskar fdgfd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Símonsson geeft een hoge lob. Guðnason kopt de bal weg. Óskarsson heeft problemen om de bal te vangen. Ómarsson is nu in balbezit. Ómarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Hallbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hallbjörnsson passt de bal met de wreef. Ómarsson rent richting de bal. Ómarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ingvason onderschept slim de pass. Ingvason passt de bal in één keer door. Vigfússon rent richting de bal. Hjörleifsson onderschept slim de pass. Hjörleifsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - fdgfd 0:1

39e minuut.
Þorsteinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atlason is nu in balbezit. Atlason passt de bal in één keer door. Hjörleifsson is nu in balbezit. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - fdgfd 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Fiskar 55%, fdgfd 45%.
IB Fiskar - fdgfd 0:2

52e minuut.
Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson passt de bal in één keer door. Vigfússon is nu in balbezit. Hjörleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hjörleifsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Vigfússon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingimagnsson met een snelle inworp. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson passt de bal met de wreef. Hjörleifsson rent richting de bal. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap. Olgeirsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Fiskar - fdgfd 0:3

73e minuut.
Marelsson kopt de bal weg. Hallbjörnsson is nu in balbezit. Hallbjörnsson passt de bal met de wreef. Ómarsson is nu in balbezit. Ómarsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Fiskar 57%, fdgfd 43%.
IB Fiskar - fdgfd 0:3