Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ui,ljkj;jkl; IB Fiskar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Pálmason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svansson rent richting de bal. Svansson met een sublieme pass. Ómarsson is nu in balbezit. Ómarsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Hallbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hallbjörnsson passt de bal in één keer door. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ómarsson onderschept slim de pass. Ómarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Marelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason draait met de bal, schiet en ... Olgeirsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Egilsson de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ui,ljkj;jkl; - IB Fiskar 1:0

27e minuut.
Helgason met een sublieme pass. Herjólfsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davíðsson. Davíðsson krijgt een gele kaart. Herjólfsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Helgason met een snel genomen vrije trap. Ólafsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Vignirsson is nu in balbezit. Vignirsson passt de bal met de wreef. Vigfússon rent richting de bal. Ólafsson onderschept slim de pass. Ólafsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ui,ljkj;jkl; 44%, IB Fiskar 56%.
ui,ljkj;jkl; - IB Fiskar 1:0

78e minuut.
Guðnason speelt de bal door. Daar is Hallbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hallbjörnsson met een sublieme pass. Ómarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ómarsson haalt uit met een fantastische trap. Erlendsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Þorleifsson kopt de bal weg. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason passt de bal in één keer door. Ólafsson is nu in balbezit. Ólafsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ui,ljkj;jkl; 24%, IB Fiskar 76%.
ui,ljkj;jkl; - IB Fiskar 1:0