Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ísafjörður F.C. Dugandi Æðarfuglar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Sturlaugsson probeert naar een medespeler te passen. Fjölnisson is nu in balbezit. Róbertsson onderschept slim de pass. Róbertsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísafjörður F.C. - Dugandi Æðarfuglar 0:1

12e minuut.
Stefánsson is nu in balbezit. Eysteinnsson onderschept slim de pass. Eysteinnsson passt de bal zonder na te denken. Yngvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngvarsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Veigarsson geeft een hoge lob. Inworp. Heiðarsson met een snelle inworp. Eysteinnsson is nu in balbezit. Eysteinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ísafjörður F.C. - Dugandi Æðarfuglar 1:1

35e minuut.
Ástvaldsson speelt de bal door. Yngvarsson rent richting de bal. Stefánsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yngvarsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brandsson komt bij de bal en schiet. Bragason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yngvarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísafjörður F.C. - Dugandi Æðarfuglar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísafjörður F.C. 49%, Dugandi Æðarfuglar 51%.
Ísafjörður F.C. - Dugandi Æðarfuglar 2:1

51e minuut.
Sturlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson onderschept slim de pass. Viðarsson geeft een lange en hoge pass. Yngvarsson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brandsson met een sublieme pass. Heiðarsson geeft een hoge lob. Guðmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Yngvarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Fjölnisson onderschept slim de pass. Fjölnisson geeft een lange en hoge pass. Viðarsson probeert naar een medespeler te passen. Yngvarsson heeft problemen om de bal te vangen. Yngvarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sturlaugsson passt de bal zonder na te denken. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Róbertsson rent richting de bal. Róbertsson draait met de bal, schiet en ... Aðalgeirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísafjörður F.C. 46%, Dugandi Æðarfuglar 54%.
Ísafjörður F.C. - Dugandi Æðarfuglar 2:1