Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hlýðnir Firðir Andrézieux
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Ingibergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingibergsson met een sublieme pass. Auðunnson rent richting de bal. Þórólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórólfsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guðmarsson is nu in balbezit. Njarðarson verovert de bal door een tackle van achteren. Birkisson begaat een overtreding. Birkisson krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Guðbrandsson met een sublieme pass. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson probeert naar een medespeler te passen. Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórólfsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hlýðnir Firðir - Andrézieux 0:1

24e minuut.
Hálfdánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hálfdánsson met een sublieme pass. Leósson rent richting de bal. Ragnarsson is nu in balbezit. Ragnarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Eiríksson met een sublieme pass. Daar is Hálfdánsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hálfdánsson met een sublieme pass. Þórólfsson is nu in balbezit. Þórólfsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ingibergsson rent richting de bal. Njarðarson rent richting de bal. Ingibergsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingibergsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlýðnir Firðir 63%, Andrézieux 37%.
Hlýðnir Firðir - Andrézieux 0:1

46e minuut.
Jóason kopt de bal weg. Kristinsson kan de bal niet met de borst controleren. Kristinsson geeft een lange en hoge pass. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Guðbrandsson passt de bal met de wreef. Hálfdánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hálfdánsson passt de bal in één keer door. Þórólfsson rent richting de bal. Þórólfsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Leósson is nu in balbezit. Kristinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ragnarsson zijn tegenspeler op de grond. Ragnarsson krijgt een gele kaart. Kristinsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Hermundsson is nu in balbezit. Eiríksson onderschept slim de pass. Eiríksson speelt de bal door. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guðfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leósson is nu in balbezit. Guðfinnsson rent richting de bal. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hlýðnir Firðir 52%, Andrézieux 48%.
Hlýðnir Firðir - Andrézieux 0:1