Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fannyfioroir fdgfd
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Atlason is nu in balbezit. Heiðarsson onderschept slim de pass. Heiðarsson geeft een lange en hoge pass. Ámundarson rent richting de bal. Ámundarson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Heiðarsson passt de bal zonder na te denken. Ingimagnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson geeft een hoge lob. Ingimagnsson geeft een lange en hoge pass. Hjörleifsson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jósefsson probeert naar een medespeler te passen. Heiðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiðarsson met een sublieme pass. Hjörleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ingvason is nu in balbezit. Ámundarson is nu in balbezit. Ámundarson speelt de bal door. Arnþórsson rent richting de bal. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fannyfioroir 67%, fdgfd 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fannyfioroir - fdgfd 0:0

48e minuut.
Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Atlason met een sublieme pass. Símonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson onderschept slim de pass. Gunnarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gunnarsson met een sublieme pass. Jónharðson is nu in balbezit. Jónharðson passt de bal in één keer door. Gunnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Gunnarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jónharðson rent richting de bal. Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson probeert naar een medespeler te passen. Hjörleifsson rent richting de bal. Hjörleifsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fannyfioroir 67%, fdgfd 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fannyfioroir - fdgfd 0:0