Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ui,ljkj;jkl; Dugandi Æðarfuglar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


16e minuut.
Helgason geeft de bal voor. Herjólfsson met een sublieme pass. Helgason met een sublieme pass. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólafsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Ólafsson de bal. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason passt de bal zonder na te denken. Ólafsson rent richting de bal. Ólafsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guðbergson verovert de bal door een tackle van achteren. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason met een sublieme pass. Ólafsson is nu in balbezit. Ólafsson schiet op doel. Bragason bokst de bal weg.

39e minuut.
Stefánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vignirsson probeert naar een medespeler te passen. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ólafsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Helgason heeft problemen om de bal te vangen. Róbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturlaugsson schiet op doel. Jósefsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ui,ljkj;jkl; 59%, Dugandi Æðarfuglar 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ui,ljkj;jkl; - Dugandi Æðarfuglar 0:0

52e minuut.
Örnólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herjólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Herjólfsson met een sublieme pass. Ólafsson is nu in balbezit. Ólafsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ui,ljkj;jkl; - Dugandi Æðarfuglar 1:0

57e minuut.
Herjólfsson met de inworp. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason geeft de bal voor. Vignirsson rent richting de bal. Vignirsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rafnsson heeft problemen om de bal te vangen. Bragason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Rafnsson passt de bal zonder na te denken. Guðbergson heeft problemen om de bal te vangen. Róbertsson begaat een overtreding. Róbertsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ui,ljkj;jkl; 34%, Dugandi Æðarfuglar 66%.
ui,ljkj;jkl; - Dugandi Æðarfuglar 1:0