Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:42
  • Competitiewedstrijd: 2. Deild.02
  • Stadion: Kári Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3100
Kári Íþróttafélagið Skógar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Magnússon de bal. Loftsson onderschept slim de pass. Loftsson met een sublieme pass. Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Loftsson onderschept slim de pass. Carlsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loftsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Loftsson kan niet meer verder spelen. Sjafnarsson komt het veld opgelopen. Axelsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andrason is nu in balbezit. Andrason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hrafnkelsson heeft problemen om de bal te vangen. Hugason rent richting de bal. Hugason speelt de bal door. Marksson rent richting de bal. Marksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Alexson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefánsson onderschept slim de pass. Stefánsson passt de bal met de wreef. Marksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marksson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hugason onderschept slim de pass. Hugason geeft een hoge lob. Martinsson kopt de bal weg. Stefánsson is nu in balbezit. Stefánsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sjafnarsson met een sublieme pass. Axelsson is nu in balbezit. Axelsson geeft een lange en hoge pass. Andrason is nu in balbezit. Andrason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Snorrason trapt de bal weg van het doel. Alexson kopt de bal weg. Andrason rent richting de bal. Andrason haalt uit met een fantastische trap. Ásþórsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Þórólfsson probeert naar een medespeler te passen. Stefánsson rent richting de bal. Martinsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefánsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Stefánsson komt bij de bal en schiet. Árnasson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kári 46%, Íþróttafélagið Skógar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kári - Íþróttafélagið Skógar 0:0

59e minuut.
Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórólfsson passt de bal in één keer door. Stefánsson rent richting de bal. Stefánsson schiet op doel. Árnasson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kári - Íþróttafélagið Skógar 0:1

59e minuut.
Sjafnarsson is nu in balbezit. Stefánsson verovert de bal door een tackle van achteren. Stefánsson passt de bal met de wreef. Marksson rent richting de bal. Marksson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Alexson de bal onder controle te krijgen. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson geeft de bal voor. Hugason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugason schiet op doel. Árnasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Martinsson geeft een lange en hoge pass. Andrason rent richting de bal. Ellertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sjafnarsson is nu in balbezit. Sjafnarsson schiet op doel. Snorrason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Magnússon geeft een hoge lob. Inworp. Almarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sjafnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjafnarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kári 44%, Íþróttafélagið Skógar 56%.
Kári - Íþróttafélagið Skógar 0:1