Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
belja نننننااللا
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon speelt de bal door. Rafnsson geeft een lange en hoge pass. Bogason rent richting de bal. Bogason draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Sæþórsson passt de bal met de wreef. Örvarsson is nu in balbezit. Níelsson rent richting de bal. Magnússon onderschept slim de pass. Magnússon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
belja - نننننااللا 0:1

35e minuut.
Örvarsson geeft de bal voor. Sæþórsson kopt de bal weg. Eiðsson controleert de bal met de borst. Magnússon rent richting de bal. Magnússon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
belja - نننننااللا 0:2

43e minuut.
Aðalbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ísaksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbergsson speelt de bal door. Magnússon rent richting de bal. Magnússon draait met de bal, schiet en ... Þorgilsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Níelsson is nu in balbezit. Bogason verovert de bal door een tackle van achteren. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason rent richting de bal. Bogason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belja 65%, نننننااللا 35%.
belja - نننننااللا 0:2

55e minuut.
Herbertsson kopt de bal weg. Níelsson rent richting de bal. Níelsson speelt de bal door. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
belja - نننننااللا 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belja 59%, نننننااللا 41%.
belja - نننننااللا 1:2