Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
نننننااللا belja
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Ísaksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísaksson probeert naar een medespeler te passen. Aðalbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Örvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Örvarsson geeft een hoge lob. Guðmundsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
نننننااللا - belja 0:1

17e minuut.
Bjarnarsson met een sublieme pass. Daar is Ísaksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjarnarsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bjarnarsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Hansson met de inworp. Ófeigsson rent richting de bal. Ófeigsson geeft de bal voor. Ásgeirsson rent richting de bal. Ásgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ísaksson met een snelle inworp. Aðalbergsson geeft de bal voor. Hermannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermannsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Aðalbergsson geeft een lange en hoge pass. Kristjánsson controleert de bal met de borst. Hermannsson rent richting de bal. Hermannsson haalt uit met een fantastische trap. Eiðsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Þorgilsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Eiðsson de bal. Kristjánsson rent richting de bal. Kristjánsson geeft de bal voor. Bogason is nu in balbezit. Bogason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson passt de bal zonder na te denken. Örvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbergsson onderschept slim de pass. Aðalbergsson geeft een lange en hoge pass. Paal!

40e minuut.
Bogason passt de bal in één keer door. Ófeigsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísaksson onderschept slim de pass. Bogason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نننننااللا 36%, belja 64%.
نننننااللا - belja 0:1

47e minuut.
Sæþórsson passt de bal in één keer door. Hermannsson rent richting de bal. Hermannsson speelt de bal door. Ísaksson rent richting de bal. Ísaksson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Örvarsson geeft een lange en hoge pass. Níelsson kopt de bal weg. Daar is Eiðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogason is nu in balbezit. Bogason schiet op doel. Þorgilsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
نننننااللا - belja 1:1

57e minuut.
Hansson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Níelsson de bal. Ófeigsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ófeigsson haalt uit met een fantastische trap. Guðmundsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
نننننااللا - belja 1:2

59e minuut.
Sæþórsson passt de bal zonder na te denken. Bogason bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson begaat een overtreding. Kristmannsson krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Högnason de bal onder controle te krijgen. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Högnason rent richting de bal. Eyþórsson onderschept slim de pass. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap. Guðmundsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
نننننااللا - belja 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: نننننااللا 41%, belja 59%.
نننننااللا - belja 1:3