Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 21:44
  • Competitiewedstrijd: 2. Deild.04 [del]
  • Stadion: 012 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
012 نننننااللا
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hreiðarsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aðalbergsson met de inworp. Bogason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aðalbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aðalbergsson met een snelle inworp. Bogason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bernharðsson rent richting de bal. Bernharðsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sæþórsson de bal onder controle te krijgen. Bergsson rent richting de bal. Bergsson geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
012 - نننننااللا 1:0

13e minuut.
Daar is Bogason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edvínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason onderschept slim de pass. Bogason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
012 - نننننااللا 1:1

15e minuut.
Eðvarðsson passt de bal met de wreef. Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson met een sublieme pass. Hermannsson is nu in balbezit. Hermannsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bogason rent richting de bal. Pétursson onderschept slim de pass. Pétursson passt de bal in één keer door. Hermannsson is nu in balbezit. Hermannsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 012 65%, نننننااللا 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
012 - نننننااللا 1:1

53e minuut.
Bogason rent richting de bal. Pétursson verovert de bal door een tackle van achteren. Bergsson probeert naar een medespeler te passen. Herbertsson rent richting de bal. Herbertsson geeft de bal voor. Helgason bokst de bal weg.

72e minuut.
Bogason onderschept slim de pass. Bogason met een sublieme pass. Hermannsson rent richting de bal. Hermannsson haalt uit met een fantastische trap. Helgason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
012 - نننننااللا 1:2

86e minuut.
Eðvarðsson rent richting de bal. Rafnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rafnsson geeft de bal voor. Hermannsson rent richting de bal. Hermannsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 012 54%, نننننااللا 46%.
012 - نننننااللا 1:2