Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Höttur Þrír Þorskar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Hallbjörnsson geeft een hoge lob. Mikaelsson heeft problemen om de bal te vangen. Ingþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingþórsson haalt uit met een fantastische trap. Kárason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Höttur - Þrír Þorskar 1:0

3e minuut.
Þráinnsson geeft een hoge lob. Runólfsson is nu in balbezit. Fannason verovert de bal door een tackle van achteren. Fannason haalt uit met een fantastische trap. Kárason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Höttur - Þrír Þorskar 2:0

9e minuut.
Þráinnsson kopt de bal weg. Hermannsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ingþórsson rent richting de bal. Fannason rent richting de bal. Fannason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Guðbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Guðbjörnsson met een sublieme pass. Vernharðsson is nu in balbezit. Eyjólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eyjólfsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Höttur - Þrír Þorskar 2:1

34e minuut.
Klungelig pakt Fannason de bal. Guðbjörnsson onderschept slim de pass. Guðbjörnsson geeft de bal voor. Eyjólfsson rent richting de bal. Eyjólfsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Höttur - Þrír Þorskar 2:2

38e minuut.
Mikaelsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sævarsson met een snelle inworp. Daar is Knútsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knútsson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Höttur - Þrír Þorskar 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Höttur 48%, Þrír Þorskar 52%.
Höttur - Þrír Þorskar 2:3

53e minuut.
Guðbjörnsson kopt de bal weg. Finnbogasson rent richting de bal. Eyjólfsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eyjólfsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Finnbogasson is nu in balbezit. Mikaelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Mikaelsson passt de bal in één keer door. Guðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fannason passt de bal zonder na te denken. Knútsson is nu in balbezit. Knútsson passt de bal zonder na te denken. Guðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðbjörnsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Höttur - Þrír Þorskar 2:4

89e minuut.
Haraldsson probeert de bal aan de voet te houden. Mikaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannason rent richting de bal. Ingþórsson is nu in balbezit. Ingþórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Höttur 41%, Þrír Þorskar 59%.
Höttur - Þrír Þorskar 2:4