Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Njarðvík 012
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vilhelmsson trapt de bal weg. Jensson kopt de bal weg. Klungelig pakt llugason de bal. Bergþórsson is nu in balbezit. Bergþórsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Brynjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason rent richting de bal. Brynjólfsson onderschept slim de pass. Bergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bergsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jensson verovert de bal door een tackle van achteren. Bergþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pétursson. Pétursson krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Brynjólfsson met een sublieme pass. Jensson is nu in balbezit. Jensson passt de bal in één keer door. Bergþórsson rent richting de bal. Bergþórsson haalt uit met een fantastische trap. Helgason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njarðvík 56%, 012 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Njarðvík - 012 0:0

46e minuut.
Njarðarson geeft een lange en hoge pass. Hreiðarsson kopt de bal weg. Edvínsson is nu in balbezit. Bergþórsson is nu in balbezit. Bergþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
llugason geeft een lange en hoge pass. Brynjólfsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergsson. Bergsson krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bjarnólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjarnólfsson geeft een hoge lob. Patricksson rent richting de bal. Patricksson geeft een lange en hoge pass. Bergþórsson springt en kopt de bal. Helgason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bernharðsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Njarðarson is nu in balbezit. Flosason maakt een afschuwelijke overtreding. Flosason krijgt een gele kaart. Patricksson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jónharðson komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jensson rent richting de bal. Jensson met een sublieme pass. Klungelig pakt Hugason de bal. Bergþórsson is nu in balbezit. Bergþórsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bernharðsson is nu in balbezit. Bernharðsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njarðarson met de inworp. Jensson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sigurgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Jónharðson rent richting de bal. Jónharðson probeert naar een medespeler te passen. Bergþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergþórsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Steinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogason rent richting de bal. Steinsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogason raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Steinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson speelt de bal door. Brynjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Njarðvík - 012 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njarðvík 51%, 012 49%.
Njarðvík - 012 0:1
012