Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Njarðvík belja
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hansson geeft een hoge lob. Ásgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Bjarnólfsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ásgeirsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Níelsson komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jensson is nu in balbezit. Jensson geeft een hoge lob. Daar is Kristmannsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergþórsson rent richting de bal. Bergþórsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Njarðarson met een snelle inworp. Jensson rent richting de bal. Jensson geeft een hoge lob. Bergþórsson rent richting de bal. Bergþórsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Georgsson onderschept slim de pass. Georgsson passt de bal met de wreef. Daar is Patricksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patricksson zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Patricksson met een snelle inworp. Jensson rent richting de bal. Jensson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brynjólfsson de bal. Brynjólfsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yngvarsson trapt de bal weg. Klungelig pakt Georgsson de bal. Eyþórsson is nu in balbezit. Ófeigsson rent richting de bal. Ófeigsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ófeigsson rent richting de bal. Brynjólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brynjólfsson geeft een hoge lob. Daar is Bergþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergþórsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Njarðvík - belja 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njarðvík 33%, belja 67%.
Njarðvík - belja 1:0

46e minuut.
Bjarnarsson geeft een hoge lob. Georgsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Bjarnarsson de bal. Jensson rent richting de bal. Jensson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Eiðsson geeft de bal voor. Inworp. Njarðarson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jensson controleert de bal met de borst. Jensson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ófeigsson passt de bal met de wreef. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eyþórsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Patricksson verovert de bal door een tackle van achteren. Níelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricksson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Patricksson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Patricksson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Njarðarson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Njarðvík - belja 2:0

77e minuut.
Brynjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjarnarsson onderschept slim de pass. Bjarnarsson passt de bal in één keer door. Ófeigsson is nu in balbezit. Ófeigsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Níelsson passt de bal zonder na te denken. Ófeigsson is nu in balbezit. Ófeigsson passt de bal zonder na te denken. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njarðvík 47%, belja 53%.
Njarðvík - belja 2:0