Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Njarðvík نننننااللا
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Brynjólfsson is nu in balbezit. Bogason bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgsson rent richting de bal. Bogason onderschept slim de pass. Bogason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ísaksson verovert de bal door een tackle van achteren. Ísaksson passt de bal zonder na te denken. Magnússon is nu in balbezit. Bogason is nu in balbezit. Bogason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Brynjólfsson kopt de bal weg. Inworp. Ísaksson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aðalbergsson is nu in balbezit. Aðalbergsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ísaksson verovert de bal door een tackle van achteren. Ísaksson met een sublieme pass. Magnússon is nu in balbezit. Bogason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason draait met de bal, schiet en ... Vilhelmsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ellertsson de bal. Bogason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Njarðvík - نننننااللا 0:1

37e minuut.
Njarðarson met een snelle inworp. Jensson is nu in balbezit. Jensson geeft een lange en hoge pass. Patricksson is nu in balbezit. Patricksson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Brynjólfsson probeert naar een medespeler te passen. Njarðarson rent richting de bal. Njarðarson probeert naar een medespeler te passen. Bergþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergþórsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Njarðvík - نننننااللا 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njarðvík 45%, نننننااللا 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Njarðvík - نننننااللا 1:1

50e minuut.
Jensson speelt de bal door. Steindórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bergþórsson zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bergþórsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bergþórsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Steindórsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Klungelig pakt Steinsson de bal. Steinsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brynjólfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Njarðvík - نننننااللا 1:2

69e minuut.
Njarðarson met een snelle inworp. Jensson rent richting de bal. Jensson passt de bal in één keer door. Georgsson rent richting de bal. Georgsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Njarðvík - نننننااللا 2:2

77e minuut.
Patricksson is nu in balbezit. Patricksson geeft een hoge lob. Magnússon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bogason is nu in balbezit. Bogason schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Njarðvík 58%, نننننااللا 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Njarðvík - نننننااللا 2:2