Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablo-Team ثيبر
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Arnórsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veigarsson met de inworp. Sigurðsson rent richting de bal. Sigurðsson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablo-Team - ثيبر 0:1

30e minuut.
Elvarsson is nu in balbezit. Elvarsson passt de bal in één keer door. Hlöðversson rent richting de bal. Sigurbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diablo-Team - ثيبر 1:1

38e minuut.
Engilbertsson rent richting de bal. Njarðarson verovert de bal door een tackle van achteren. Njarðarson passt de bal zonder na te denken. Sigurbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sólbjartsson is nu in balbezit. Sólbjartsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Elísson de bal. Sigurðsson rent richting de bal. Sigurðsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablo-Team 57%, ثيبر 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diablo-Team - ثيبر 1:1

51e minuut.
Hólmgeirsson passt de bal zonder na te denken. Sigurbjörnsson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Engilbertsson ... Strafschop! Sigurbjörnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sigurbjörnsson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablo-Team - ثيبر 2:1

53e minuut.
Finnbogasson rent richting de bal. Magnússon onderschept slim de pass. Þórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórsson schiet op doel. Hafliðason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diablo-Team - ثيبر 2:2

57e minuut.
Veigarsson rent richting de bal. Njarðarson verovert de bal door een tackle van achteren. Njarðarson geeft een hoge lob. Hólmgeirsson rent richting de bal. Hólmgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Engilbertsson passt de bal zonder na te denken. Elvarsson geeft de bal voor. Daar is Finnbogasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnússon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablo-Team - ثيبر 2:3

82e minuut.
Ársælsson met een sublieme pass. Hólmgeirsson is nu in balbezit. Flosason schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Flosason krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablo-Team 52%, ثيبر 48%.
Diablo-Team - ثيبر 2:3