Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísir Háhyrningar Rauðir Hásetar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Höskuldsson is nu in balbezit. Höskuldsson geeft een hoge lob. Erlendsson rent richting de bal. Vilhjálmsson rent richting de bal. Vilhjálmsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vernharðsson met een harde bal richting middenveld. Vilhjálmsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Orrason de bal. Friðgeirsson is nu in balbezit. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... Sigurpállsson bokst de bal weg.

13e minuut.
Vilhjálmsson speelt de bal door. Jökulsson is nu in balbezit. Jökulsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Friðgeirsson de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Herbertsson kopt de bal weg. Daar is Theódórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theódórsson met een sublieme pass. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Rögnvaldsson geeft de bal voor. Viktorsson rent richting de bal. Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson haalt uit met een fantastische trap. Vernharðsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Háhyrningar - Rauðir Hásetar 1:0

28e minuut.
Aronsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hálfdánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hálfdánsson geeft de bal voor. Erlendsson is nu in balbezit. Erlendsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vísir Háhyrningar - Rauðir Hásetar 1:1

38e minuut.
Jökulsson geeft een hoge lob. Friðgeirsson is nu in balbezit. Friðgeirsson passt de bal met de wreef. Diðriksson rent richting de bal. Diðriksson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vernharðsson trapt de bal weg. Erlendsson kopt de bal weg. Rögnvaldsson probeert de bal aan de voet te houden. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Háhyrningar 56%, Rauðir Hásetar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vísir Háhyrningar - Rauðir Hásetar 1:1

60e minuut.
Viktorsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sigurvinson komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Theódórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Theódórsson passt de bal zonder na te denken. Sigurvinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurvinson schiet op doel. Vernharðsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Háhyrningar - Rauðir Hásetar 2:1

64e minuut.
Vernharðsson probeert naar een medespeler te passen. Vilhjálmsson heeft problemen om de bal te vangen. Bergþórsson begaat een overtreding. Bergþórsson krijgt een gele kaart. Vilhjálmsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jökulsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Diðriksson is nu in balbezit. Diðriksson geeft de bal voor. Hálfdánsson kopt de bal weg. Sigurpállsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Vilhjálmsson rent richting de bal. Höskuldsson rent richting de bal. Höskuldsson passt de bal in één keer door. Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Theódórsson kopt de bal weg. Aronsson rent richting de bal. Bergþórsson met een sublieme pass. Vilhjálmsson rent richting de bal. Vilhjálmsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vísir Háhyrningar - Rauðir Hásetar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Háhyrningar 53%, Rauðir Hásetar 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vísir Háhyrningar - Rauðir Hásetar 2:2