Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rauðir Hásetar Sex Þorskar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Guðbergson passt de bal zonder na te denken. Vilhjálmsson is nu in balbezit. Flosason maakt een afschuwelijke overtreding. Vilhjálmsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Erlendsson met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauðir Hásetar - Sex Þorskar 1:0

18e minuut.
Jónmundarson verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Jökulsson ... Strafschop! Jónmundarson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jónmundarson neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rauðir Hásetar - Sex Þorskar 1:1

29e minuut.
Harðarson met een harde bal richting middenveld. Þórsteinsson controleert de bal met de borst. Aronsson is nu in balbezit. Þórsteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórsteinsson geeft een lange en hoge pass. Vernharðsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jónmundarson rent richting de bal. Jónmundarson passt de bal in één keer door. Harðarson rent richting de bal. Þórmóðsson onderschept slim de pass. Þórmóðsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vernharðsson trapt de bal weg. Vilhjálmsson kopt de bal weg. Arnþórsson kan de bal niet met de borst controleren. Friðgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Friðgeirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fannason onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjarkason. Fannason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guðbergson met een snel genomen vrije trap. Daar is Harðarson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vernharðsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauðir Hásetar 60%, Sex Þorskar 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rauðir Hásetar - Sex Þorskar 1:1

49e minuut.
Arngrímsson met een sublieme pass. Erlendsson is nu in balbezit. Erlendsson passt de bal zonder na te denken. Friðgeirsson is nu in balbezit. Friðgeirsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauðir Hásetar - Sex Þorskar 2:1

58e minuut.
Aronsson geeft de bal voor. Þórmóðsson kopt de bal weg. Fannason rent richting de bal. Jónmundarson rent richting de bal. Jónmundarson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rauðir Hásetar - Sex Þorskar 2:2

77e minuut.
Arngrímsson geeft een lange en hoge pass. Vilhjálmsson kan de bal niet met de borst controleren. Vilhjálmsson probeert naar een medespeler te passen. Friðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson draait met de bal, schiet en ... Harðarson bokst de bal weg. Paal!

79e minuut.
Hálfdánsson met de inworp. Jökulsson rent richting de bal. Jökulsson met een sublieme pass. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Harðarson met een harde bal richting middenveld. Jónmundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlendsson maakt een afschuwelijke overtreding. Erlendsson krijgt een gele kaart. Jónmundarson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guðbergson met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Guðbergson passt de bal zonder na te denken. Örnólfsson rent richting de bal. Friðgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhjálmsson is nu in balbezit. Vilhjálmsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauðir Hásetar 41%, Sex Þorskar 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rauðir Hásetar - Sex Þorskar 2:2