Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sex Þorskar Hip&cool
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Jónmundarson probeert naar een medespeler te passen. Þórmóðsson is nu in balbezit. Samúelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórmóðsson onderschept slim de pass. Þórmóðsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Samúelsson trapt de bal weg van het doel. Arnfinnsson kan de bal niet met de borst controleren. Örnólfsson met een sublieme pass. Þórmóðsson is nu in balbezit. Þórmóðsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jónmundarson rent richting de bal. Jónmundarson schiet op doel. Ellertsson bokst de bal weg.

19e minuut.
Eðvarðsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Guðbergson de bal. Þórólfsson rent richting de bal. Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Þrastarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þrastarsson passt de bal in één keer door. Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson rent richting de bal. Arnfinnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Guðfinnsson rent richting de bal. Guðfinnsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sumarliðason de bal onder controle te krijgen. Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórólfsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Þórmóðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Markússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónmundarson begaat een overtreding. Markússon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Markússon kan niet meer verder spelen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guðfinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnarsson kan de bal niet met de borst controleren. Þórmóðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórmóðsson schiet op doel. Ellertsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sex Þorskar 55%, Hip&cool 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sex Þorskar - Hip&cool 0:0

51e minuut.
Guðfinnsson is nu in balbezit. Fannason is nu in balbezit. Fannason passt de bal zonder na te denken. Jónmundarson is nu in balbezit. Jónmundarson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Guðfinnsson probeert de bal aan de voet te houden. Jónmundarson is nu in balbezit. Jónmundarson speelt de bal door. Þórmóðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórmóðsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Örnólfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórsteinsson is nu in balbezit. Þórsteinsson met een sublieme pass. Arnfinnsson is nu in balbezit. Arnfinnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fannason probeert naar een medespeler te passen. Þórmóðsson is nu in balbezit. Met opzet legt Guðfinnsson zijn tegenspeler op de grond. Þórmóðsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Þórmóðsson kan niet meer verder spelen. Logason komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sex Þorskar 39%, Hip&cool 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sex Þorskar - Hip&cool 0:0