Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sex Þorskar cocoa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Þórmóðsson is nu in balbezit. Sigfússon onderschept slim de pass. Sigfússon passt de bal met de wreef. Almarsson is nu in balbezit. Almarsson draait met de bal, schiet en ... Harðarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Almarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigfússon rent richting de bal. Örnólfsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigfússon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sigfússon komt bij de bal en schiet. Harðarson bokst de bal weg.

9e minuut.
Jónsson rent richting de bal. Jónmundarson onderschept slim de pass. Jónmundarson probeert naar een medespeler te passen. Þórmóðsson rent richting de bal. Þórmóðsson draait met de bal, schiet en ... Óskarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aðalbergsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigfússon geeft een hoge lob. Almarsson is nu in balbezit. Almarsson schiet op doel. Harðarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sex Þorskar - cocoa 0:1

24e minuut.
Örnólfsson kopt de bal weg. Jónmundarson rent richting de bal. Aðalbergsson is nu in balbezit. Jónmundarson verovert de bal door een tackle van achteren. Jónmundarson draait met de bal, schiet en ... Óskarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Aðalbergsson met een sublieme pass. Örnólfsson geeft de bal voor. Þórmóðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórmóðsson haalt uit met een fantastische trap. Óskarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Guðbergson is nu in balbezit. Sigfússon verovert de bal door een tackle van achteren. Sigfússon probeert naar een medespeler te passen. Almarsson rent richting de bal. Almarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arnþórsson trapt de bal weg. Jónmundarson kopt de bal weg. Þorrason controleert de bal met de borst. Þórmóðsson onderschept slim de pass. Þórmóðsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sigfússon kopt de bal weg. Arngrímsson is nu in balbezit. Almarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Almarsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sumarliðason de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sex Þorskar - cocoa 0:2

44e minuut.
Klungelig pakt Þórmóðsson de bal. Sigfússon verovert de bal door een tackle van achteren. Sigfússon met een sublieme pass. Almarsson is nu in balbezit. Almarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sex Þorskar - cocoa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sex Þorskar 51%, cocoa 49%.
Sex Þorskar - cocoa 0:3

46e minuut.
Róbertsson is nu in balbezit. Fannason rent richting de bal. Fannason met een sublieme pass. Jónmundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónmundarson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Inworp. Þórmóðsson met de inworp. Örnólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Aðalbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbergsson geeft de bal voor. Harðarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Jónmundarson rent richting de bal. Jónmundarson probeert naar een medespeler te passen. Þorrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórmóðsson rent richting de bal. Þórmóðsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Óskarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Örnólfsson probeert naar een medespeler te passen. Jónmundarson is nu in balbezit. Jónmundarson passt de bal met de wreef. Þórmóðsson is nu in balbezit. Þórmóðsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sigfússon geeft een hoge lob. Örnólfsson met een snel genomen vrije trap. Þórsteinsson met een sublieme pass. Runólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Jónmundarson is nu in balbezit. Jónmundarson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Þórmóðsson is nu in balbezit. Þórmóðsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Þórmóðsson met een sublieme pass. Almarsson rent richting de bal. Arnþórsson is nu in balbezit. Almarsson onderschept slim de pass. Almarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónsson geeft de bal voor. Sumarliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Almarsson schiet op doel. Harðarson bokst de bal weg.

87e minuut.
Fannason passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Róbertsson de bal. Fannason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fannason krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sex Þorskar 51%, cocoa 49%.
Sex Þorskar - cocoa 0:3