Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hip&cool Fram
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson passt de bal met de wreef. Harðarson rent richting de bal. Þórólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórólfsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hip&cool - Fram 1:0

7e minuut.
Karlsson rent richting de bal. Þórólfsson onderschept slim de pass. Þórólfsson speelt de bal door. Þrastarsson is nu in balbezit. Þrastarsson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Herjólfsson is nu in balbezit. Egilsson is nu in balbezit. Met opzet legt Herjólfsson zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Herjólfsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Herjólfsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Egilsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Egilsson kan niet meer verder spelen. Guðfinnsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Þórólfsson is nu in balbezit. Þórólfsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hip&cool - Fram 2:0

22e minuut.
Guðfinnsson met een sublieme pass. Víkingsson is nu in balbezit. Samúelsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samúelsson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Guðfinnsson is nu in balbezit. Karlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Karlsson speelt de bal door. Dórason bereikt de bal nog maar net als eerste. Dórason schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hip&cool - Fram 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hip&cool 47%, Fram 53%.
Hip&cool - Fram 2:1

46e minuut.
Harðarson geeft de bal voor. Inworp. Eðvarðsson met de inworp. Arnfinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson haalt uit met een fantastische trap. Björgúlfsson bokst de bal weg. Þórólfsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hip&cool - Fram 3:1

50e minuut.
Víkingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristmannsson met een sublieme pass. Dórason is nu in balbezit. Dórason haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Guðfinnsson is nu in balbezit. Guðfinnsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jóhannson de bal onder controle te krijgen. Þórólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórólfsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnfinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnfinnsson passt de bal in één keer door. Þórólfsson is nu in balbezit. Þórólfsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hip&cool 51%, Fram 49%.
Hip&cool - Fram 3:1