Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:42
  • Competitiewedstrijd: 2. Deild.06 [del]
  • Stadion: Thor Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3086
Thor The Red`s
Normal Tactiek winner
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Hjaltson is nu in balbezit. Finnsson onderschept slim de pass. Finnsson passt de bal zonder na te denken. Jóhannesson rent richting de bal. Jóhannesson draait met de bal, schiet en ... Sturlaugsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor - The Red`s 0:1

29e minuut.
Sigmarsson kopt de bal weg. Freybjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jóhannesson is nu in balbezit. Jóhannesson schiet op doel. Alfreðsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson passt de bal in één keer door. Jóhannesson rent richting de bal. Jóhannesson haalt uit met een fantastische trap. Sturlaugsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor - The Red`s 0:2

38e minuut.
Finnsson draait met de bal, schiet en ... Sturlaugsson probeert naar een medespeler te passen. Dórason kopt de bal weg. Daar is Jóhannesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóhannesson haalt uit met een fantastische trap. Sturlaugsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hjaltson rent richting de bal. Hjaltson passt de bal met de wreef. Sigmarsson rent richting de bal. Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson haalt uit met een fantastische trap. Sturlaugsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Jónmundarson passt de bal zonder na te denken. Þrastarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Héðinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Héðinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor - The Red`s 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor 74%, The Red`s 26%.
Thor - The Red`s 1:2

50e minuut.
Mánason bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Héðinnsson. Mánason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flosason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alfreðsson probeert de bal met de borst te controleren. Jóhannesson rent richting de bal. Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hjaltson rent richting de bal. Hjaltson speelt de bal door. Hörðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörðsson haalt uit met een fantastische trap. Daðason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thor - The Red`s 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor 44%, The Red`s 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thor - The Red`s 2:2