Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stjarnan FC Stuttir Félagar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 15.7
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Benediktsson speelt de bal door. Arnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benediktsson. Benediktsson krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ámundarson passt de bal in één keer door. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson passt de bal zonder na te denken. Ingileifsson rent richting de bal. Ingileifsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Þorvarðsson de bal onder controle te krijgen. Hallsson begaat een overtreding. Þorvarðsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kristinsson met een snel genomen vrije trap. Daar is Ingason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingileifsson is nu in balbezit. Ingileifsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Þorgilsson probeert naar een medespeler te passen. Tinnason rent richting de bal. Ísleifsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ísleifsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ísleifsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Benediktsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynirsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergfinnsson rent richting de bal. Bergfinnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stjarnan FC 55%, Stuttir Félagar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stjarnan FC - Stuttir Félagar 0:0

53e minuut.
Olgeirsson is nu in balbezit. Olgeirsson geeft de bal voor. Inworp. Októsson met de inworp. Bergfinnsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ársælsson trapt de bal weg van het doel. Inworp. Oddsson met de inworp. Kristinsson kan de bal niet met de borst controleren. Kristinsson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergfinnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kristinsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patreksson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Benediktsson rent richting de bal. Ingason maakt een afschuwelijke overtreding. Ingason krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bergfinnsson rent richting de bal. Hallsson rent richting de bal. Kristinsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hallsson raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hallsson neemt zijn aanloop. Bergfinnsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan FC - Stuttir Félagar 1:0

87e minuut.
Hallsson kopt de bal weg. Októsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olgeirsson. Olgeirsson krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Benediktsson geeft een lange en hoge pass. Þorvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þorgilsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stjarnan FC 42%, Stuttir Félagar 58%.
Stjarnan FC - Stuttir Félagar 1:0