Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stjarnan FC Algengir Skarfar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Lárusson rent richting de bal. Arnarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lárusson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ingason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Þorgilsson kopt de bal weg. Daar is Friðgeirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lárusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frímannsson met een snelle inworp. Arnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson onderschept slim de pass. Maríusson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hallsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garðarsson komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Eyþórsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reynirsson met de inworp. Bergfinnsson is nu in balbezit. Bergfinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Júliússon probeert wanhopig de bal te grijpen. Garðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Garðarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan FC - Algengir Skarfar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stjarnan FC 38%, Algengir Skarfar 62%.
Stjarnan FC - Algengir Skarfar 1:0

50e minuut.
Ingason probeert de bal aan de voet te houden. Númason kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lárusson de bal onder controle te krijgen. Maríusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stjarnan FC - Algengir Skarfar 1:1

52e minuut.
Maríusson passt de bal met de wreef. Ingason rent richting de bal. Bergfinnsson onderschept slim de pass. Garðarsson is nu in balbezit. Garðarsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson geeft een lange en hoge pass. Frímannsson speelt de bal door. Lárusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Reynirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson rent richting de bal. Þorgilsson geeft de bal voor. Frímannsson rent richting de bal. Frímannsson schiet op doel. Ársælsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stjarnan FC - Algengir Skarfar 1:2

87e minuut.
Garðarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Októsson komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Maríusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson probeert naar een medespeler te passen. Arnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson onderschept slim de pass. Lárusson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stjarnan FC 57%, Algengir Skarfar 43%.
Stjarnan FC - Algengir Skarfar 1:2