Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Red`s Stuttir Félagar
winner Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Finnsson passt de bal zonder na te denken. Jóhannesson rent richting de bal. Ámundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóhannesson onderschept slim de pass. Jóhannesson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ingileifsson haalt uit met een fantastische trap. Flosason kopt de bal weg. Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingileifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingileifsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Red`s - Stuttir Félagar 0:1

25e minuut.
Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson speelt de bal door. Klungelig pakt Þrastarsson de bal. Ingileifsson rent richting de bal. Ingileifsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sigmarsson passt de bal in één keer door. Jóhannesson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oddsson. Oddsson krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marelsson met een snelle inworp. Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Patreksson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Red`s - Stuttir Félagar 1:1

42e minuut.
Jónsson met een snelle inworp. Benediktsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benediktsson passt de bal in één keer door. Ingileifsson rent richting de bal. Ingileifsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Red`s 53%, Stuttir Félagar 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Red`s - Stuttir Félagar 1:1

47e minuut.
Kristinsson met een sublieme pass. Benediktsson is nu in balbezit. Sigmarsson begaat een overtreding. Sigmarsson krijgt een gele kaart. Benediktsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Benediktsson kan niet meer verder spelen. Nökkvason komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Oddsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ámundarson rent richting de bal. Ámundarson probeert naar een medespeler te passen. Ingileifsson is nu in balbezit. Ingileifsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ísleifsson passt de bal met de wreef. Nökkvason is nu in balbezit. Dórason begaat een overtreding. Nökkvason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ámundarson wilt de vrije trap nemen. Daðason bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Red`s 50%, Stuttir Félagar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Red`s - Stuttir Félagar 1:1