Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gyrtdtr Thor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Þorleifsson met een snelle inworp. Bjarkason rent richting de bal. Jónmundarson begaat een overtreding. Bjarkason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bjarkason komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Geirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hermundsson begaat een overtreding. Geirsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hjaltson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Héðinnsson is nu in balbezit. Héðinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gyrtdtr - Thor 0:1

5e minuut.
Geirsson met een sublieme pass. Daar is Hlöðversson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigmarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigmarsson krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hlöðversson is nu in balbezit. Hallbjörnsson begaat een overtreding. Hlöðversson raakt geblesseerd tijdens het duel. Hjaltson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hrannarson is nu in balbezit. Héðinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Héðinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Elíasson onderschept slim de pass. Gabríelsson is nu in balbezit. Geirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Héðinnsson de bal. Héðinnsson draait met de bal, schiet en ... Eyjólfsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gyrtdtr 60%, Thor 40%.
gyrtdtr - Thor 0:1

58e minuut.
Freybjörnsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hallbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigmarsson rent richting de bal. Sigmarsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vilhjálmsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrannarson de bal. Héðinnsson is nu in balbezit. Héðinnsson haalt uit met een fantastische trap. Eyjólfsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gyrtdtr - Thor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gyrtdtr 55%, Thor 45%.
gyrtdtr - Thor 0:2