Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttir Félagar Hrafnin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Þorrason probeert naar een medespeler te passen. Eiríksson rent richting de bal. Benediktsson begaat een overtreding. Benediktsson krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ámundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórlaksson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ámundarson. Ámundarson krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Patreksson is nu in balbezit. Þórhallsson maakt een afschuwelijke overtreding. Patreksson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kristinsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ingileifsson is nu in balbezit. Þorrason is nu in balbezit. Ingileifsson onderschept slim de pass. Ingileifsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Eiríksson met een snelle inworp. Þórhallsson is nu in balbezit. Kristinsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kristinsson krijgt een gele kaart. Þórhallsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Þórhallsson neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ingileifsson onderschept slim de pass. Benediktsson is nu in balbezit. Ingileifsson is nu in balbezit. Benediktsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benediktsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 67%, Hrafnin 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stuttir Félagar - Hrafnin 0:0

51e minuut.
Þórhallsson geeft een lange en hoge pass. Oddsson is nu in balbezit. Friðbjörnsson onderschept slim de pass. Þórhallsson is nu in balbezit. Þórhallsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Friðbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórhallsson is nu in balbezit. Ámundarson probeert naar een medespeler te passen. Hilmarsson rent richting de bal. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttir Félagar - Hrafnin 0:1

69e minuut.
Eiríksson met een sublieme pass. Patreksson rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eiríksson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Friðbjörnsson kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Þórmóðsson geeft een hoge lob. Hilmarsson rent richting de bal. Olgeirsson begaat een overtreding. Olgeirsson krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Friðbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ámundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ámundarson passt de bal met de wreef. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttir Félagar 59%, Hrafnin 41%.
Stuttir Félagar - Hrafnin 0:1