Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algengir Skarfar Thor
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ingason is nu in balbezit. Ingason probeert naar een medespeler te passen. Eyþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Héðinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Héðinnsson haalt uit met een fantastische trap. Júliússon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Geirsson heeft problemen om de bal te vangen. Ingason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónmundarson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jónmundarson krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Eiríksson is nu in balbezit. Eiríksson geeft de bal voor. Inworp. Bjartmannsson met een snelle inworp. Geirsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Geirsson rent richting de bal. Geirsson met een sublieme pass. Héðinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Héðinnsson schiet op doel. Júliússon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algengir Skarfar - Thor 0:1

20e minuut.
Alfreðsson heeft problemen om de bal te vangen. Jónmundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson onderschept slim de pass. Lárusson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algengir Skarfar - Thor 1:1

26e minuut.
Lárusson rent richting de bal. Edvínsson begaat een overtreding. Lárusson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maríusson wilt de vrije trap nemen. Edvínsson kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Skarfar 43%, Thor 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Skarfar - Thor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algengir Skarfar 54%, Thor 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algengir Skarfar - Thor 1:1