Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Framandi Sigrar Heitir Kettir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Orrason geeft de bal voor. Eysteinnsson rent richting de bal. Aðalsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson rent richting de bal. Águstsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Sigrar - Heitir Kettir 1:0

5e minuut.
Aðalsteinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hjörvarsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörvarsson is nu in balbezit. Hjörvarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigmundsson. Þórarinnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Þórmóðsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Aðalsteinnsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Águstsson is nu in balbezit. Vernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson rent richting de bal. Vernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernharðsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kristjánsson is nu in balbezit. Sigurbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurbjörnsson met een sublieme pass. Hjörvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörvarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Framandi Sigrar - Heitir Kettir 1:1

37e minuut.
Vernharðsson rent richting de bal. Aðalsteinnsson is nu in balbezit. Vernharðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Guðmundsson met een sublieme pass. Inworp. Eysteinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Águstsson rent richting de bal. Águstsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Framandi Sigrar 62%, Heitir Kettir 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Framandi Sigrar - Heitir Kettir 1:1

48e minuut.
Orrason met een sublieme pass. Vernharðsson is nu in balbezit. Þórarinnsson rent richting de bal. Vernharðsson onderschept slim de pass. Vernharðsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Framandi Sigrar - Heitir Kettir 2:1

64e minuut.
Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson geeft een hoge lob. Kristjánsson kopt de bal weg. Daar is Sigurbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Brynjólfsson is nu in balbezit. Brynjólfsson speelt de bal door. Martinsson probeert de bal aan de voet te houden. Águstsson onderschept slim de pass. Águstsson met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Vernharðsson rent richting de bal. Águstsson is nu in balbezit. Vernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Framandi Sigrar 52%, Heitir Kettir 48%.
Framandi Sigrar - Heitir Kettir 2:1