Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamlir Jöklar The rat pack
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bjartmarsson met een sublieme pass. Hjartarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónmundarson onderschept slim de pass. Elvarsson onderschept slim de pass. Elvarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Elvarsson passt de bal zonder na te denken. Njarðarson rent richting de bal. Tinnason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Njarðarson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Njarðarson kan niet meer verder spelen. Vignirsson komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Þorfinnsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hákonsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elvarsson rent richting de bal. Elvarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kolvidsson rent richting de bal. Kolvidsson met een sublieme pass. Hannesson heeft problemen om de bal te vangen. Elvarsson is nu in balbezit. Elvarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Hannesson passt de bal met de wreef. Hjartarson rent richting de bal. Jónmundarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjartarson verovert de bal door een tackle van achteren. Hjartarson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Jöklar 61%, The rat pack 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamlir Jöklar - The rat pack 0:0

47e minuut.
Gottskálksson trapt de bal weg. Bjartmannsson rent richting de bal. Bjartmannsson passt de bal met de wreef. Elvarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvarsson haalt uit met een fantastische trap. Bergsteinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Tinnason is nu in balbezit. Elvarsson rent richting de bal. Tinnason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elvarsson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Elvarsson kan niet meer verder spelen. Geirsson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jónmundarson geeft een hoge lob. Inworp. Kolvidsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geirsson rent richting de bal. Geirsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vignirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vignirsson geeft een hoge lob. Þorfinnsson kopt de bal weg. Hákonsson rent richting de bal. Hákonsson passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bjartmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjartmannsson geeft een hoge lob. Úlfsson probeert de bal aan de voet te houden. Hákonsson rent richting de bal. Hákonsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Hákonsson met een snelle inworp. Bjartmannsson is nu in balbezit. Geirsson onderschept slim de pass. Geirsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Jöklar 65%, The rat pack 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamlir Jöklar - The rat pack 0:0