Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man viktor Gamlir Jöklar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Carlsson met een sublieme pass. Viggósson is nu in balbezit. Viggósson geeft een hoge lob. Ingibergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tinnason geeft een lange en hoge pass. Hallgrímsson rent richting de bal. Viggósson rent richting de bal. Hallgrímsson onderschept slim de pass. Hallgrímsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
man viktor - Gamlir Jöklar 0:1

15e minuut.
Þorkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Þórlaksson de bal. Hannesson met een sublieme pass. Hákonsson rent richting de bal. Hákonsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bjartmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjartmannsson passt de bal in één keer door. Tinnason is nu in balbezit. Sigurvinson onderschept slim de pass. Sigurvinson passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
man viktor - Gamlir Jöklar 1:1

38e minuut.
Tinnason heeft problemen om de bal te vangen. Þorkelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorkelsson passt de bal zonder na te denken. Ingibergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man viktor 57%, Gamlir Jöklar 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man viktor - Gamlir Jöklar 1:1

52e minuut.
Tinnason rent richting de bal. Carlsson verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson met een sublieme pass. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Logason geeft de bal voor. Inworp. Aðalbjörnsson met de inworp. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson haalt uit met een fantastische trap. Bergsteinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Þórlaksson met een sublieme pass. Styrmirsson rent richting de bal. Met opzet legt Finnsson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Finnsson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Þorkelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorkelsson met een sublieme pass. Inworp. Logason met een snelle inworp. Tinnason geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man viktor 43%, Gamlir Jöklar 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man viktor - Gamlir Jöklar 1:1