Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The rat pack Þrír Úlfar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bjartmarsson speelt de bal door. Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson passt de bal zonder na te denken. Gautsson rent richting de bal. Gautsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Guðgeirsson passt de bal zonder na te denken. Jóhannesson is nu in balbezit. Gautsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautsson draait met de bal, schiet en ... Úlfsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The rat pack - Þrír Úlfar 0:1

18e minuut.
Hjartarson is nu in balbezit. Ingimarsson speelt de bal door. Guðgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Elvarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vignirsson is nu in balbezit. Gautsson verovert de bal door een tackle van achteren. Geirsson is nu in balbezit. Jóhannesson verovert de bal door een tackle van achteren. Jóhannesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The rat pack 61%, Þrír Úlfar 39%.
The rat pack - Þrír Úlfar 0:1

61e minuut.
Guðgeirsson speelt de bal door. Dagsson rent richting de bal. Guðmundsson speelt de bal door. Jóhannesson rent richting de bal. Jóhannesson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bjartmarsson onderschept slim de pass. Jóhannesson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjartmarsson. Jóhannesson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jóhannesson kan niet meer verder spelen. Ástvaldsson komt het veld opgelopen. Sindrason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hauksson is nu in balbezit. Hauksson geeft een lange en hoge pass. Gautsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jóhannesson onderschept slim de pass. Klungelig pakt Gautsson de bal. Jóhannesson rent richting de bal. Jóhannesson haalt uit met een fantastische trap. Gautsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The rat pack 56%, Þrír Úlfar 44%.
The rat pack - Þrír Úlfar 0:1