Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Þrír Úlfar Framandi Sigrar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Sigmundsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigmundsson met een sublieme pass. Kristbergsson rent richting de bal. Jóhannesson rent richting de bal. Jóhannesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabríelsson met de inworp. Hauksson is nu in balbezit. Hauksson geeft de bal voor. Jóhannesson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Águstsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Albertsson de bal onder controle te krijgen. Vernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águstsson is nu in balbezit. Águstsson haalt uit met een fantastische trap. Björgvinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Gautsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautsson probeert naar een medespeler te passen. Albertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernharðsson onderschept slim de pass. Vernharðsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sæmundsson speelt de bal door. Jóhannesson is nu in balbezit. Jóhannesson passt de bal in één keer door. Vernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernharðsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Úlfar 58%, Framandi Sigrar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Þrír Úlfar - Framandi Sigrar 0:0

50e minuut.
Águstsson rent richting de bal. Jóhannesson verovert de bal door een tackle van achteren. Sæmundsson rent richting de bal. Vernharðsson is nu in balbezit. Vernharðsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Guðgeirsson de bal onder controle te krijgen. Orrason rent richting de bal. Orrason met een sublieme pass. Águstsson rent richting de bal. Águstsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Úlfar 49%, Framandi Sigrar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Þrír Úlfar - Framandi Sigrar 0:0