Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcklobbi Gamlir Jöklar
Aðal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Jónmundarson geeft een hoge lob. Inworp. Jóason met de inworp. Tryggvason is nu in balbezit. Tryggvason geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannesson onderschept slim de pass. Hannesson passt de bal in één keer door. Hákonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Tinnason met een sublieme pass. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason speelt de bal door. Kristbjörnsson is nu in balbezit. Kristbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Októsson geeft een hoge lob. Daar is Tinnason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nonnason is nu in balbezit. Tinnason onderschept slim de pass. Tinnason geeft een lange en hoge pass. Guðgeirsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Þorfinnsson onderschept slim de pass. Tinnason is nu in balbezit. Tinnason geeft de bal voor. Hákonsson rent richting de bal. Hákonsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcklobbi 66%, Gamlir Jöklar 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcklobbi - Gamlir Jöklar 0:0

59e minuut.
Tinnason is nu in balbezit. Tinnason passt de bal zonder na te denken. Hallgrímsson speelt de bal door. Hákonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Hannesson passt de bal zonder na te denken. Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson probeert naar een medespeler te passen. Hákonsson rent richting de bal. Hákonsson haalt uit met een fantastische trap. Guðgeirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcklobbi 53%, Gamlir Jöklar 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcklobbi - Gamlir Jöklar 0:0