Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farense F.C The rat pack
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ríkharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Victorsson met een sublieme pass. Arason is nu in balbezit. Arason schiet op doel. Gottskálksson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Daar is Geirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arason is nu in balbezit. Arason draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Vignirsson de bal. Gottskálksson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farense F.C - The rat pack 1:0

16e minuut.
Vilbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilbergsson met een sublieme pass. Arason is nu in balbezit. Victorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sigurbjörnsson geeft een hoge lob. Vignirsson rent richting de bal. llugason verovert de bal door een tackle van achteren. Victorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorsson schiet op doel. Gottskálksson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farense F.C - The rat pack 2:0

22e minuut.
Victorsson onderschept slim de pass. Victorsson speelt de bal door. Arason is nu in balbezit. Ríkharðsson onderschept slim de pass. Ríkharðsson met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arason verovert de bal door een tackle van achteren. Bjartmarsson onderschept slim de pass. Bjartmarsson geeft een hoge lob. Victorsson is nu in balbezit. Victorsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kolvidsson is nu in balbezit. Kolvidsson passt de bal met de wreef. Gustavsson probeert de bal aan de voet te houden. Vignirsson rent richting de bal. Vignirsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farense F.C 32%, The rat pack 68%.
Farense F.C - The rat pack 2:0

55e minuut.
Vignirsson is nu in balbezit. Victorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Victorsson probeert naar een medespeler te passen. Arason is nu in balbezit. Arason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farense F.C - The rat pack 3:0

68e minuut.
Geirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilbergsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Victorsson geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Geirsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vilbergsson met een snelle inworp. Victorsson heeft problemen om de bal te vangen. Victorsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson geeft een hoge lob. Hannesson is nu in balbezit. Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvidsson haalt uit met een fantastische trap. Ófeigsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Bjartmarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Victorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arason rent richting de bal. Victorsson is nu in balbezit. Victorsson schiet op doel. Gottskálksson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Farense F.C - The rat pack 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farense F.C 21%, The rat pack 79%.
Farense F.C - The rat pack 4:0